Hello,

Hellooowww, wat leuk dat jullie een kijkje op mijn website komen nemen.. Ik zal even mijzelf voorstellen, de persoon achter Mooii Moment.
Ik ben Lindy en ik ben 35 jaar, ik woon samen met mijn partner ( Tevens mijn second shooter )
en 2 dochters en onze stoere Duitse Herder In spanbroek, een klein dorpje in West Friesland
Ik ben Fulltime fotografe en heb van mijn passie mijn werk kunnen maken.
Naast bruiloften fotografeer ik ook zwangere dames, kinderen, familie’s en pasgeboren baby’s

Geduld

Tijdens het fotograferen neem ik de tijd voor je en heb ik veel geduld ook met kinderen.
Ik hou er altijd rekening dat de tijdspanningsboog niet zo groot is bij kinderen en leg daar dus ook geen druk op.
Mijn klanten zeggen vaak dat ze niet door hadden dat ik of wij er waren.
Soms krijg ik wel eens de vraag ” heb je tijdens de ceremonie wel foto’s gemaakt ” Uiteraard hebben we dat maar ons doel is zo min mogelijk opvallen.
We mengen ons altijd tussen de gasten zodat we niet teveel opvallen waardoor we de dag puur en echt op de foto zetten zodat jullie na het zien van de beelden de dag keer op keer weer herbeleven.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd breng ik graag veel tijd door met mijn gezin en mijn vriendin. Een echt familie mens dus. De tijd vliegt voorbij en we koesteren de tijd.
Hoe cliche he, haha je kinderen worden snel groot en voor je het weet ben je weer een jaar verder. Dat realiseer je je als fotograaf maar al te goed.
Daarom vind ik zelf mijn vak zo kostbaar. Ik leg mensen vast, ik maak herinneringen, en dus niet alleen voor mijzelf maar ook voor anderen.
Naast veel tijd met het gezin willen wij als gezin de wereld ontdekken en willen we nog naar een hoop mooie plekken op de wereld we hebben een mooie #bucketlist
We gaan dan ook graag met jullie mee als jullie in het buitenland gaan trouwen, we zijn al op prachtige plekken geweest in Europa om verloving of bruiloft vast te leggen .
Keer op keer weer zo bijzonder.
Verder ben ik graag in huis aan het ” studeren” zoals we dat hier in west Friesland zeggen .
Ik heb in het verleden interieur styling gestudeerd en vind dat altijd leuk om dat hier in huis toe te passen.

Hoe zou ik mijzelf omschrijven

Deze is best lastig, Creatief, geduldig, tikkeltje eigenwijs :P, een streber naar perfectie, rustig, romanticus ( volgens mijn partner 😛 )
Ik kan echt wel genieten van ander mans geluk en moet soms echt een traantje weg pinken bij een bruiloft of een goede film hahah
Als persoon ben ik ook heel enthousiast in mijn vak wat ik vol met passie uitvoer.
In de omgang ben ik vrij rustig, wil niet teveel opvallen ( erg handig als bruidsfotograaf )

Wat maakt mij blij

 

Mijn kinderen uiteraard, de liefde de glimlach en de knuffels die je van ze krijgt zijn kostbaar en geniet daar elke dag van.
Elke dag word ik blij om naast mijn vriendin wakker te worden en ben ik blij dat ik na ruim 3 jaar nog steeds hopeloos verliefd ben

 

 

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.