Investering Bruiloft

Bruids fotografie

De dag vast gelegd zoals jullie zijn, niet teveel poespas maar gewoon Go with the flow.
Echte emoties en de echte sfeer van julie trouwdag en met oog voor detail. Is dat wat jullie mooi vinden, lees dan verder..

bruids fotograaf vol passie

Sinds 2007 ben ik fotograaf en sinds 2013 fulltime bruidsfotograaf. Inmiddels ruim 300 huwelijken vast mogen leggen door de jaren heen en 50 internationale en nationale awards mogen winnen met mijn foto’s
Ik leg de dag vast zoals hij is en zoals jullie zijn met oog voor detail. De traan die weg word gepinkt. Het kind wat de vinger door de taart haalt niks ontgaat mij en mijn partner.
Indien gewenst maken we tijd voor een reportage, dit is het enige moment van de dag dat wij lichtelijk op de voorgrond stappen om jullie een klein beetje aan te sturen om zo een prachtige reportage te krijgen.
Niet akward in de camera kijkent maar liefdevolle foto’s van jullie samen waar jullie band wordt vast gelegd.

 

 

Pakket op maat

Ik hou er van om open en transparant te zijn , what you see is what you get.
Natuurlijk kunnen de pakketten aangepast worden naar jullie dag en jullie wensen.  Onze pakketten beginnen bij 6 uur fotografie.

Minder uren worden er in het hoogseizoen niet aangenomen tenzij het last minute is en wij beschikbaar zijn
Hoogseizoen begint april/mei en eindigt september/oktober

Trouwen jullie in het buitenland ? Geen probleem wij reizen graag met jullie mee. Wij reizen graag en hebben al diverse huwelijken en aanzoek  in het buitenland vast mogen leggen .

 

Our gallery

All inclusieve € 3645,-

Twee fotografen voor 14 uur

Van aankleden tot feest alles wordt vast gelegd door 2 fotografen. In de ochtend splitsen we op, tijdens de ceremonie fotografeert de een het bruidspaar en de ander het plubliek en de daarbij komende emoties enz

Inclusief

Reiskosten, kennismaking gesprek bij ons thuis of via skype, incl luxe album 30 x 30 met 20 spreads T.w.v € 600,- Incl alle foto's die door mijn selectie komen. Dit is gauw tussen de 800 en 1200 foto's !! en allemaal stuk voor stuk bewerkt