Iets wat hoog op mijn lijstje stond een bruiloft in  het prachtige Italië, toen ik daarvoor gevraagd werd heb ik geen moment getwijfeld, natuurlijk ga ik mee naar Italie om jullie bruiloft te fotograferen.

Een dag voor de bruiloft vloog ik samen met de trouwambtenaar Ria van www.jaikwilria.nl ( super leuke trouwambtenaar echt een aanrader ) naar italie, waar we bij aankomst eerst even langs het bruidspaar gingen om gedag te zeggen en elkaar in  real life te ontmoeten gezien we alleen contact hadden gehad via skype, ik heb me ogen uit gekeken wat was het er prachtig.

Ria en ik zijn daarna samen naar ons hotel gegaan en zijn we de omgeving gaan verkennen. Echt een aanrader Lucca wat een prachtige omgeving. De energie bruiste door mijn lichaam heen wat veel prachtige foto lokaties.

De volgende ochtend gingen we vroeg op pad richting het bruidspaar waar de voorbereiding in volle gang was.
Ik ben toen het bruidsboeket gaan maken en de trouwboog gaan bekleden ( toch handig bloemiste zijn )

Daarna begon de dag voor mij echt en begon ik bij de prachtige bruid
Hier de foto’s van de bruiloft in  Italie, Lucca wat geweldig om te trouwen in Italie en bruidsfotograaf te mogen zijn in Italie


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.